De persoonlijke benadering in zakelijke dienstverlening

Independent Search is een klein, maar daardoor zeer persoonlijk bureau op het gebied van Werving & Selectie, Executive Search, Headhunting alsmede Interim recruitment.

In 2009 opgericht door Marcel Koedijk, een ondernemende, doortastende en ervaren consultant met ruime ervaring in de commerciële arbeidsbemiddeling.

Een verbinder en netwerker met een no-nonsens instelling, een groot doorzettingsvermogen, een gezonde dosis humor en de nodige zelfreflectie

Door zijn lange ervaring beschikt hij over een landelijk netwerk op zowel kandidaten- als opdrachtgeversniveau. Marcel stelt graag samen doelen en hanteert daarbij een zeer resultaatgericht aanpak.De bijbehorende werkmethodiek is integer, betrouwbaar en met een hoog kwaliteitsbesef. Daarnaast persoonlijk, professioneel, transparant, gedreven en ” To the Point”.

Selectie van de juiste mensen is van strategisch belang. Beslissingen die u nu neemt over nieuwe medewerkers beïnvloeden het succes van uw organisatie op lange termijn.

Kennis en ervaring is belangrijk, maar essentieel voor succes in een baan, is de persoonlijkheid van het individu. Daar wordt bij de selectie sterk op gelet alsmede begrip voor en kennis van de bedrijfscultuur.

Independent Search heeft ruim 20 jaar ervaring in het werven en selecteren van specialisten en professionals op MBO+, HBO- en WO-niveau, met de focus op de zakelijke- en industriële markten, in de sectoren:

  • Inkoop & Logistiek
  • Marketing & Sales
  • Techniek
  • HRM
  • Finance

Kortom: recruitment met passie!