Vacatures

U bevindt zich op de vacaturepagina van Independent Search.

  • U wilt reageren?

Indien u solliciteert op één van onze vacatures, ontvangen wij graag uw CV via ons mailadres: info@independentsearch.nl Binnen twee dagen na ontvangst van uw gegevens,ontvangt u hiervan een bevestiging. Uw motivatie, wensen en ambities brengen wij graag in een persoonlijk gesprek met u in kaart.


  • U vindt niet de gewenste vacature?

Staat in het overzicht de gewenste vacature / functie waarnaar u op zoek bent er niet bij, laat het ons weten, want in deze snel veranderende arbeidsmarkt kan het zomaar zijn dat wij deze wel voor handen hebben. De vacature staat dan nog niet op onze site of wordt niet op onze site geplaatst op verzoek van onze opdrachtgever.


  • U wilt meer informatie?

Wilt u eerst informatie over een bepaalde vacature, neemt u dan gerust contact met ons op. Dat kan uiteraard buiten de reguliere werktijden in de avonduren op 06 - 23 770 767. Of per mail naar: marcelkoedijk@independentsearch.nl


  • U kent een passende kandidaat?

Weet u voor een vacature in uw netwerk, werkomgeving en/of kennissenkring een passende kandidaat, laat het ons dan ook weten. Hiervoor kennen wij een interessante regeling!